Sollon Kodit ja Kiinteistöt Oy – Kohteet


As Oy Hämeenlinnan Gottlundinmäki

As Oy Hämeenlinnan Gottlundinmäki on kuudesta asunnosta ja kuudesta autotallista koostuva pienkerrostalo. Kaikista valoisista ja moderneista asunnoista on hurmaavat näkymät Vanajavedelle, osasta aina Hämeen Linnalle asti.

Kohde on nyt ennakkomarkkinoinnissa!

Myyntiesitteet jokaisesta asunnosta löytyvät Laatu LKV:n sivuilta!

Rakentamisen suunniteltu aloitusajankohta on kevät 2023, jolloin kohteen arvioitu valmistumisaika on kesä 2024.

Suuntaa-antava visualisointikuva sisäpihan julkisivusta (Laatu LKV).

Lisätietoa Gottlundinmäen kohteesta

As Oy Hämeenlinnan Gottlundinmäki rakennetaan Aulangon upeisiin maisemiin Sairionrantaan. Sijainti kävelymatkan päässä muun muassa rautatieasemasta, lähikaupoista ja muista monipuolisista palveluista, keskustasta sekä kotiovelta lähtevistä Aulangon upeista ulkoilumaastoista on vertaansa vailla. 

As Oy Hämeenlinnan Gottlundinmäki on kuudesta asunnosta ja kuudesta autotallista koostuva pienkerrostalo. Kaikista valoisista ja moderneista asunnoista on hurmaavat näkymät Vanajavedelle, osasta aina Hämeen Linnalle asti. 

Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä sekä koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto LTO:lla. Kaikille asunnoille kuuluu huoneistokohtainen varastokomero sekä lämmin, kaukosäätimellä toimiva sähköisellä nosto-ovella varustettu autotalli. Taloyhtiössä on hissi kellarikerroksesta ylimpään kerrokseen saakka, ja talon katolle asennettavien aurinkokeräinten tuottoa hyödynnetään yhtiön sähkökuluihin. 

Rautatieasema ja kaikki monipuoliset palvelut ovat alle kahden kilometrin päässä, toisella puolella taloa on kaunis Gottlundin puisto ja Aulangon verrattomiin ulkoilumaastoihin pääsee suoraan kotiovelta. Kohteen asunnot myy Laatu LKV.

As Oy Hämeenlinnan Poltinahon Rakuuna

Samaan pihapiiriin vuonna 2019 valmistuneen As Oy Hämeenlinnan Poltinahon Upseerin kanssa, valmistui joulukuussa 2021 As Oy Hämeenlinnan Poltinahon Rakuuna. Omalle tontille (3049 m²) rakennettiin kymmenen laadukasta hirsirivitalohuoneistoa.

Yksi Rakuunan upeista asunnoista (59m2) on nyt myynnissä.

Katso myynti-ilmoitus Laatu LKV:n sivuilta!

As Oy Hämeenlinnan Poltinahon Rakuunan ja Upseerin pihapiiriä.

As Oy Hämeenlinnan Poltinahon Upseeri

Upea ja ekologinen As Oy Hämeenlinnan Poltinahon Upseeri valmistui Hämeenlinnan Poltinaholle 31.1.2019. Upseeri koostuu neljästä hirsirakenteisesta paritalosta ja yhdestä kolmen asunnon rivitalosta, jotka on rakennettu puoliympyrän muotoon. Kodit on rakennettu aluetta ja sen historiaa kunnioittaen.

Kohde on saanut nimensä alueella 1800-luvun lopulla toimineelta Upseerikerholta, jonka pohjarakenne jää alueelle muistona entisistä ajoista. Upseerin kulmakivi on rauhallinen asuinympäristö, josta kaikki tarvittavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä. Kohteessa korostuvat terveellisyys ja ekologisuus – pihasta löytyy sähköauton latauspisteitä.

Koy Hämeenlinnan Poltinahon Creme

Creme muodostuu kolmesta asuinhuoneistosta ja yhdestä liiketilasta, jossa on toiminut vuoden 2016 alusta kuntosali Sporttalli. Cremen asunnoissa on avoin pohjaratkaisu ja huonekorkeus on parhaimmillaan komeat 3,7 metriä. Lisäksi jokaisessa huoneistossa on viihtyisä parvi. Kaikki tilat on toteutettu suojellen rakennuksen kulttuurihistoriallista arvoa ja julkisivua: huoneistot henkivät kauniisti vanhaa aikaa ollen samaan aikaan lattiasta kattoon täysin nykyaikaisia.

©Kristiina Ritari-Venäläinen