Kirvestyöt Sollo Oy


Olemme rakennusyritys, josta saat kaikki tarvitsemasi rakentamisen palvelut aina kylpyhuoneremonteista talotekniikkasaneeraukseen. Toimimme pääosin Hämeenlinnan seudulla.

Alun perin Kirvestyöt Timo Sollo Oy nimellä toiminut yritys on perustettu vuonna 1987. Olemme perheyritys ja kasvaneet hiljalleen toiminimestä pieneksi ja sitten keskisuureksi osakeyhtiöksi asti. Syksyllä 2017 yritys jakautui varsinaista rakennus- ja saneerausliiketoimintaa jatkavaksi Kirvestyöt Sollo Oy:ksi sekä asuin- ja toimitilarakentamiseen keskittyvään Sollon Kodit ja Kiinteistöt Oy:ksi. Tämä jakautuminen suoritettiin osana yrityksen sukupolvenvaihdosta.

Yrityksemme on saanut vuodesta 2003 lähtien D&B luokituslaitokselta parhaan AAA-luottoluokituksen. Tällä hetkellä meillä työskentelee vakituisessa työsuhteessa 11 henkilöä. Lisäksi toimistolla ja työmaillamme toimii useita aliurakoitsijoita, työllisyyskurssien suorittajia, harjoittelijoita, sekä kausi- ja kesätyöntekijöitä.

Meillä työnjohto toimii jatkuvasti työntekijöiden rinnalla, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaan muuttuviin toiveisiin ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Tarjoamme kaikki tarvitsemasi timpurin työt, kuten esimerkiksi:

  • huoneistoremontit ja saneeraukset
  • vesivahinkojen korjaustyöt
  • märkätilojen remontoinnit ja korjaustyöt
  • kaikki maalaustyöt
  • konsultointiavun
  • urakointipalvelut.

Asiakaskuntamme koostuu taloyhtiöistä, yrityksistä sekä yksityisasiakkaista.

Oli tarvitsemasi palvelu sitten pieni tai suuri, otathan rohkeasti yhteyttä – luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta järjestyvät samalla myös remontin kaikki oheistyöt, kuten putki-, sähkö, purkutyöt.